Geloven.
Groeien.
Gaan.

Waar sta jij?

Sta je voor je gevoel nog helemaal aan het begin van het avontuur dat “leven met God” heet? Of ben je al een tijd lang onderdeel van dit avontuur en wil je anderen laten delen in de vreugde die jij zelf ervaart? Waar je op dit moment ook staat, je bent welkom bij StudentLife! Samen geloven, groeien en gaan, daar gaan we voor. 

StudentLife heeft vanuit haar 50 jaar ervaring in 191 landen op de wereld eenvoudige en praktische trainingen en materialen ontwikkeld om studenten zoals jij te trainen in zowel de theorie als de praktijk van het delen van je geloof. We helpen je open gesprekken te voeren over leven en geloof en duidelijk te verwoorden wat je gelooft.

geloven

een kans op een open gesprek

Verwoorden wat je gelooft, dat is nog niet zo makkelijk. En als je zelf eigenlijk niet weet wat je gelooft, valt het helemaal niet mee. Hoe zit dat bij jou? Hoe kijk jij naar dit leven? Welke vragen spoken al een tijd door je hoofd en zou je graag eens aan iemand willen stellen? Zoek jij iemand die tijd neemt voor jouw vragen? Wil je er achter komen of er in het grote christelijke verhaal ook ruimte is voor jouw verhaal? StudentLife biedt iedere student de kans op een open gesprek. Stel ons je vraag en wij nemen contact met je op!

groeien

doen we met elkaar

We zijn nooit uitgeleerd. Ook over de inhoud van het christelijk geloof en hoe dat doorwerkt in je leven, blijf je steeds weer nieuwe dingen ontdekken. Wij bieden jou de gelegenheid om je samen met andere christelijke studenten te verdiepen in belangrijke christelijke thema’s: wat betekent het om Jezus te volgen? Hoe kan ik mij laten leiden door God? Wat is de grote opdracht en wat kan ik daarmee? 

Dit studiemateriaal gebruiken we om samen te groeien in geloof en om samen een getuigende levensstijl te ontwikkelen. 

gaan

in vertrouwen

Het is hoe dan ook super belangrijk om na te denken over de vraag wat je zelf nu precies gelooft. Maar die vraag wordt nog relevanter wanneer je met anderen in gesprek gaat over de grote vragen van het leven. En als je dat doet, dan ontdek je ook dat geloven niet alleen om de inhoud gaat, maar ook om een persoonlijke ervaring; je ervaart dat je van God afhankelijk bent en je ontdekt dat je Hem kunt vertrouwen!

De MyFriends-training helpt jou om te gaan in je eigen omgeving.

Geloven, groeien en gaan

in een lokale beweging

Het maakt niet uit waar je staat, samen sta je sterker. Ben jij aan het onderzoeken hoe het geloof je helpt door het leven te navigeren? Wil je groeien in een getuigende levensstijl? Of wil je er op uit om anderen te bereiken met het evangelie? Ga dan op zoek naar mensen met hetzelfde verlangen, zodat je elkaar kunt helpen en bemoedigen! In een groot aantal universiteitssteden in Nederland zijn al lokale bewegingen waar studenten samen geloven, groeien en gaan. We moedigen je aan om je bij zo’n beweging aan te sluiten, of om er zelf één te starten!

Op deze kaart zie je waar je StudentLife kunt vinden en met wie je contact op kunt nemen.