MyFriends

God ontdekken met je vrienden

Neem deel aan de MyFriends Training

Heb jij het verlangen jouw geloof op een eenvoudige manier te delen met je niet-christelijke omgeving? Geef je dan op voor de (online) MyFriends training.

Tijdens de MyFriends training leer je – in groepsverband en aan de hand van een aantal praktische stappen – hoe je jouw verhaal met Jezus op een laagdrempelige manier blijvend kunt delen met je vrienden (klasgenoten, volleybal-maatjes, buren, collega’s, huisgenoten etc..).

Wij geloven dat iedere christen geloofservaringen heeft. Het is soms lastig om deze met anderen te delen, maar dat kan op een heel eenvoudige manier. Hier helpen we je graag mee door je een pakkende visie te geven, inspirerende verhalen te delen uit ons eigen leven, en zelf praktisch te laten oefenen. Dat wat je leert kun je onmiddellijk toepassen in je dagelijks leven. In het verloop van de training bouwen we daarop verder – zodat jij beter in staat bent om Jezus zichtbaar te maken in jouw omgeving – en is er veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en het bespreken van vragen.

Speciaal voor jou als student geven we MyFriends met dikke korting: voor slechts 10 euro doe je mee! Zo dekken wij de kosten van de materialen en krijg jij een te gekke training.

Praktische informatie

Duur: 4 avonden

Data: 29 november, 13 december,  3 en 17 januari

Tijd: 19.30 – 21.30

Locatie: online

Kosten: 10 euro

 

Meld je aan voor de MyFriends training