Jouw volgende stap

Studenten

geloven, groeien en gaan

Ben jij student en wil je toegerust worden in je geloof zodat je daar met meer vrijmoedigheid over in gesprek kunt gaan met je vriendinnen, je huisgenoten of wie dan ook maar? Bij ons ben je aan het juiste adres! We organiseren trainingen en evenementen, we ontwikkelen gesprekstools die jou net dat beetje houvast geven dat je nodig hebt tijdens een gesprek, en we gaan samen met jou in gesprek met andere studenten – om er achter te komen dat het eigenlijk een stuk minder spannend is dan we van tevoren denken; vaak is het zelfs gewoon leuk!

Kijk op deze kaart om te ontdekken of er in jouw stad een lokale StudentLife-beweging is en neem contact op met de plaatselijke stadscoach.

Lokale partners

verbinding zoeken

In de steden waar we actief zijn zoeken we de verbinding met lokale partners – christelijke studentenverenigingen, jeugdgroepen, kerken, etc. – om elkaar waar mogelijk te helpen en te versterken. StudentLife heeft vanuit haar 50 jaar ervaring in 191 landen op de wereld eenvoudige en praktische trainingen en materialen ontwikkeld om jouw vereniging, kerk of jeugdgroep te trainen in zowel de theorie als de praktijk van het delen van je geloof. Neem contact op met de plaatselijke stadscoach of vul het algemene contactformulier in. Laten we kijken hoe we elkaar kunnen helpen! 

Vacatures

uitdagend en divers

Het team van StudentLife is dringend op zoek naar versterking! We willen onze werkzaamheden ontzettend graag uitbreiden naar universiteitssteden waar we momenteel nog niet actief zijn en dat gaat simpelweg niet zonder extra mankracht. Kun jij je vinden in onze missie en ben je op zoek naar divers en uitdagend werk dat jou in staat stelt om je competenties verder te ontwikkelen – zowel in de breedte als in de diepte?

Bezoek dan de vacaturepagina van Agapè en lees meer over de vacatures die op dit moment open staan: medewerker StudentLife, assistent leiderschapsteam en manager projecten.

CoffeeClub

Investeer in StudentLife

De CoffeeClub is een community van mensen die in StudentLife willen investeren en geïnspireerd willen worden in het uitdragen van hun geloof. 

Wordt lid, investeer maandelijks een espresso, americano, cappucino of een machiatto en draag bij aan de verwezenlijking van de missie van StudentLife!