Colofon

StudentLife

Het is ons verlangen dat elke student in Nederland tijdens zijn of haar studie een goed gesprek heeft kunnen hebben over God, Jezus en geloof.
Dit hopen wij te bereiken door mee te bouwen aan communities rondom zingeving en levens- en geloofsvragen. In studentenhuizen door middel van Open Huis en op de campus door studenten te stimuleren om met elkaar in gesprek te gaan.
We willen graag iets voor studenten betekenen. Op een ongedwongen manier willen we hen inspireren en met hen samenwerken om een positieve impact te hebben op de samenleving. Want die heeft heel hard evenwichtige, inspirerende en authentieke (geestelijke) leiders nodig.
De coaches van StudentLife zijn beschikbaar om studenten te helpen het christelijk geloof te ontdekken, te groeien en te gaan.
Ook organiseert StudentLife (internationale) conferenties, trainingen en trips om studenten toe te rusten en te delen in Gods hart voor alle mensen op deze aarde.

Agapè

Agapè is een beweging van christenen die mensen de mogelijkheid geven om te geloven, te groeien en te gaan. Geloven in de onvoorwaardelijke liefde van Jezus, groeien in geloof, gaan om Jezus zichtbaar te maken in de samenleving. Opdat iedereen in Nederland iemand kent die Jezus volgt.

Copyright

© Stichting Agapè
Postbus 271,
3940 AG Doorn
www.agape.nl

Design

Design and Development by
Makeitwork.press