Dit is StudentLife

missie en visie

Kijk om je heen, en zie…

Dit is wat we voor ogen hebben: studenten die samen optrekken en met elkaar nadenken over de grote vragen van het leven. We helpen elkaar om te ontdekken waarom de boodschap van de Bijbel ook vandaag de dag nog écht goed nieuws is. We trainen en coachen. We luisteren naar elkaars vragen en nemen die serieus. En we dagen je uit je zo vol te laten stromen met Gods liefde, dat die liefde door jou heen naar anderen stroomt…

... zodat elke student de kans krijgt Jezus persoonlijk te leren kennen!

We komen alleen verder met elkaar, als we open en eerlijk zijn en er geen verborgen agenda op nahouden. Daarom steken we ook niet onder stoelen of banken dat wij ons laten inspireren door de Bijbel. Dit betekent niet dat wij menen de perfecte antwoorden te hebben op al onze eigen vragen, laat staan op die van jou. Het betekent wel dat wij in ons eigen leven ervaren dat het christelijke wereldbeeld ons helpt om door dit leven te navigeren en in deze wereld onze weg te vinden. En we zijn ervan overtuigd dat dat ook voor jou zo kan zijn. We nodigen jou uit om dat samen met ons op een open en ongedwongen manier te onderzoeken.

priscilla-du-preez-BgJ65SNpXSs-unsplash
florian-schmetz-PL_7JeUEJa4-unsplash

aanbod

waar gaan we elkaar ontmoeten?

Trainingen ›

Door het jaar heen organiseren we trainingen waarin je in korte tijd concrete handvatten krijgt aangereikt die jou helpen om je geloof te delen met anderen.

MyFriends

Onze eerstvolgende training is een MyFriends training. Tijdens de MyFriends training leer je – in groepsverband en aan de hand van een aantal praktische stappen – hoe je jouw verhaal met Jezus op een laagdrempelige manier blijvend kunt delen met je vrienden, collega’s, huisgenoten, etc. 

Online kennismaking ›

We nodigen je uit voor een online kennismaking, waarin je kennis maakt met StudentLife.
Na afloop van deze ontmoetingen ben jij in staat om met behulp van onze tools een gesprek te voeren over de grote vragen van het leven! 

Lokale bewegingen ›

Zoals voor bijna alles geldt ook voor het voeren van gesprekken over geloof en zingeving: oefening baart kunst. In verschillende universiteitssteden in Nederland zijn bewegingen die zijn aangesloten bij StudentLife: groepen christelijke studenten die er elke week op uit gaan om met hun medestudenten in gesprek te gaan over de grote vragen van het leven.

Op onze contactpagina staat een kaart waarop je kunt zien of StudentLife ook in jouw stad actief is. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan kunnen we daar misschien samen verandering in brengen?!

Lift-Off ›

Aan het begin van ieder collegejaar organiseren we een Lift-Off weekend. Lift-Off is een weekend waarin je leert om je geloof in Jezus te delen. Je ontmoet andere studenten die hetzelfde verlangen hebben als jij en dat werkt super motiverend! Het helpt jou ook om concrete stappen te zetten in je geloof.

De Lift-Off van ’20-’21 heeft begin oktober plaatsgevonden. Wil je op de hoogte blijven van de voorbereidingen van de volgende Lift-Off? Laat dan je emailadres achter op onze contactpagina. 

Missiontrips ›

StudentLife Nederland is onderdeel van een internationale organisatie die actief is in 191 landen. 
’s Zomers organiseren we missiontrips naar een buitenlandse universiteitsstad om mee te bouwen aan de beweging in die stad. Ga mee en ontdek hoe je in een andere cultuur kunt geloven, groeien en gaan. Dit zijn onvergetelijke ervaringen!

De missiontrip van zomer ‘21 wordt op dit moment nog voorbereid. Wil je hiervan op de hoogte blijven?
Laat dan je emailadres achter op onze contactpagina.