Dit is StudentLife

missie en visie

Geloven, groeien, gaan

StudentLife geeft jou de kans om te geloven, te groeien en te gaan. We helpen je te groeien in geloof en getuigen en dagen je uit om zelf weer anderen te helpen te geloven, te groeien en te gaan. Zo ontstaat er geestelijke vermenigvuldiging!

We geloven dat je wat je geleerd hebt ook na je studie in de praktijk kunt blijven brengen op de plek waar je dan bent; je werk, je wijk en je kerk.

Om zoveel mogelijk studenten de kans te geven dit te leren, starten en ondersteunen we lokale bewegingen in studentensteden. Deze lokale bewegingen worden geleid door studenten(leiders) en ondersteund door StudentLife met coaching, producten en diensten en landelijke events. Daarnaast zoeken we actief de samenwerking met partners, studentenverenigingen en kerken, zowel lokaal als landelijk.

We dagen je uit je zo vol te laten stromen met Gods liefde, dat die liefde door jou heen naar anderen stroomt…

... zodat elke student de kans krijgt Jezus persoonlijk te leren kennen!

aanbod

waar gaan we elkaar ontmoeten?

Lokale bewegingen ›

Zoals voor bijna alles geldt ook voor het voeren van gesprekken over geloof en zingeving: oefening baart kunst. In verschillende universiteitssteden in Nederland zijn bewegingen die zijn aangesloten bij StudentLife: groepen christelijke studenten die er elke week op uit gaan om met hun medestudenten in gesprek te gaan over de grote vragen van het leven.

Op onze contactpagina staat een kaart waarop je kunt zien of StudentLife ook in jouw stad actief is. Mocht dat nog niet het geval zijn, dan kunnen we daar misschien samen verandering in brengen?!

Lift-Off ›

Aan het begin van ieder collegejaar organiseren we een Lift-Off weekend. Lift-Off is een weekend waarin je leert om je geloof in Jezus te delen. Je ontmoet andere studenten die hetzelfde verlangen hebben als jij en dat werkt super motiverend! Het helpt jou ook om concrete stappen te zetten in je geloof.

Trainingen ›

Door het jaar heen organiseren we trainingen waarin je in korte tijd concrete handvatten krijgt aangereikt die jou helpen om je geloof te delen met anderen.

Heb je interesse in het volgen van een training? Laat dan je emailadres achter op onze contactpagina. 

Missiontrips ›

StudentLife Nederland is onderdeel van een internationale organisatie die actief is in 191 landen. 
‘s Zomers organiseren we missiontrips naar een buitenlandse universiteitsstad om mee te bouwen aan de beweging in die stad. Ga mee en ontdek hoe je in een andere cultuur kunt geloven, groeien en gaan. Dit zijn onvergetelijke ervaringen!

Re-Charge ›

Re-charge is een dag waarin je leert om je geloof in Jezus te delen, andere studenten met hetzelfde verlangen ontmoet en waarbij je concrete vervolgstappen leert zetten in je geloof met Jezus. Onder andere een mooi vervolg op de Lift-Off of om StudentLife (beter) te leren kennen.