Geloven.
Groeien.
Gaan.

Resources

StudentLife heeft vanuit haar 50 jaar ervaring in 191 landen op de wereld eenvoudige en praktische tools en materialen ontwikkeld om studenten zoals jij te trainen in zowel de theorie als de praktijk van het delen van je geloof.

Een gesprek loopt niet altijd vanzelf. Zeker als het om grote onderwerpen gaat, weet je soms niet eens waar je moet beginnen. En hoe kom je verder met elkaar, hoe zet je stappen? Daarom maken wij bij StudentLife dankbaar gebruik van verschillende gesprekstools.

 

Gesprekstools

Video afspelen

Vragenlijsten

Met lege handen op iemand afstappen en een gesprek beginnen, dat doe je niet zomaar. Met een vragenlijst in je hand is het al een stuk makkelijker!

Video afspelen

Perspective

Vanuit welk perspectief kijk je naar de wereld, naar God, naar de mens, naar Jezus en naar het doel van het leven? Met deze kaarten kom je er achter.

Video afspelen

Soularium

Sommige mensen zijn visueel ingesteld en dat geeft helemaal niets. Deze foto’s helpen je om een betekenisvol gesprek te voeren.

Wil jij meer betekenisvolle gesprekken voeren met je vrienden en huisgenoten?
Dan zijn Perspective en Soularium twee tools die je in huis wil hebben! Je kunt ze bestellen in de webshop van Agapè.

Studiemateriaal

Geloven doe je niet alleen, maar samen met anderen. Daarom hebben wij studiemateriaal ontwikkeld dat jij samen met je vrienden kan gebruiken om je eigen geloofsleven te ontwikkelen en om in elkaar te investeren.

Living Online

Aan de hand van de Bijbel leert Living Online je in negen studies hoe je een sterke en vaste vriendschap met God kunt ontwikkelen en je door Hem kunt laten gebruiken waar Hij je leidt. Living Online werkt het beste in kleine groepen, maar kan ook één-op-één worden gebruikt.

Quatro

Twee boekjes die elk 12 studies bevatten over thema’s die jullie helpen om een getuigende levensstijl te ontwikkelen. Aan het eind van elke Quatro-studie wordt je uitgedaagd om dat wat jullie behandeld hebben, ook in praktijk te brengen. Door elkaar scherp te houden, kun je echt stappen zetten in het ervaren én in het uitdragen van je geloof.

Wil jij Living Online of Quatro bestellen? Of ben je op zoek naar andere studiematerialen?  
Neem contact met ons op!

Online kennismaking

Benieuwd hoe onze tools in de praktijk werken? We nodigen je uit voor een online kennismaking, waarin je met behulp van de vragenlijst en Soularium kennis maakt met StudentLife. Langs deze weg kun je ook in contact komen met andere studenten die willen groeien in hun geloof, zodat jullie bijvoorbeeld samen Quatro kunnen gaan doen!