Geloven.
Groeien.
Gaan.

Resources

StudentLife heeft vanuit haar 50 jaar ervaring in 191 landen op de wereld eenvoudige en praktische tools en materialen ontwikkeld om studenten zoals jij te trainen in zowel de theorie als de praktijk van het delen van je geloof.

Online kennismaking

Benieuwd hoe onze tools in de praktijk werken? We nodigen je uit voor een online kennismaking, waarin je met behulp van de vragenlijst en Soularium kennis maakt met StudentLife. 

Gesprekstools

Een gesprek loopt niet altijd vanzelf. Zeker als het om grote onderwerpen gaat, weet je soms niet eens waar je moet beginnen. En hoe kom je verder met elkaar, hoe zet je stappen? Daarom maken wij bij StudentLife dankbaar gebruik van verschillende gesprekstools.

Perspective

Wil jij meer betekenisvolle gesprekken voeren met je vrienden en huisgenoten? Met deze set kaarten kom je achter iemands perspectief op de wereld, God, de mens, Jezus en het doel van het leven. 

Video afspelen
Video afspelen

Soularium

Eén foto zegt soms meer dan duizend woorden.  Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen Soularium een geweldige tool vinden om een betekenisvol gesprek te voeren.

Vragenlijsten

Met lege handen op iemand afstappen en een gesprek beginnen, dat doe je niet zo snel. Met een vragenlijst in je hand is het al een stuk makkelijker!

Video afspelen
Life's 100 1

Life's 100

Dit kaartje is een uitstekende gespreksstarter. Je geeft iemand dit kaartje, stelt de vraag die erop staat – wat is het belangrijkst in je leven? Aan de hand van de puntenverdeling kun je verder met elkaar in gesprek gaan. 

Studiemateriaal

Geloven doe je niet alleen, maar samen met anderen. Daarom hebben wij studiemateriaal ontwikkeld dat jij samen met je vrienden, studiegenoten of wie ook maar kan gebruiken om je eigen geloofsleven te ontwikkelen en om in elkaar te investeren.

Quatro

Quatro

Twee boekjes die elk 12 studies bevatten over thema’s die jullie helpen om een getuigende levensstijl te ontwikkelen. Aan het eind van elke Quatro-studie wordt je uitgedaagd om dat wat jullie behandeld hebben, ook in praktijk te brengen. Door elkaar scherp te houden, kun je echt stappen zetten in het ervaren én in het uitdragen van je geloof.

Actiegroepstudies

Dit boek bevat 34 korte studies, waarin de kennis, visie en vaardigheden aan bod komen die jij als student nodig hebt om te groeien in het getuigen van de Waarheid. Behandel deze studies samen met andere christelijke studenten, om samen te groeien in geloof, verlangen en vertrouwen.
Actiegroepstudies