Online kennismaking

Maak kennis met studentlife

en ontdek tools waar je gelijk iets aan hebt

We leven in een tijd waarin het behoorlijk lastig is om nieuwe contacten te leggen met andere
mensen. De huidige tijd confronteert ons met uitdagingen, maar biedt ook kansen. Kansen bijvoorbeeld om in de contacten die we al wel hebben, met studiegenoten of huisgenoten of vrienden van thuisthuis, een diepere laag aan te boren in het gesprek. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want hoe begin je nou een gesprek over wat je hoop is voor de toekomst, een gesprek over de zin van het leven, of over een ander groot onderwerp?

StudentLife heeft daar een aantal tools voor ontwikkeld. We nodigen jou uit voor drie
sessies waarin we aan de hand van die tools met elkaar in gesprek gaan. Zo leren we elkaar kennen en zo ontdek jij hoe je met behulp van die tools op een heel laagdrempelige manier met studiegenoten of huisgenoten in gesprek kunt gaan over wat hen en jou ten diepste bezig houdt en motiveert.

Sessie 1:
Nadat we je iets over StudentLife hebben verteld, gaan we aan de hand van een vragenlijst met elkaar in gesprek. Deze vragenlijst is een zeer geschikte tool om met iemand een eerste gesprek te voeren over aan het geloof gerelateerde zaken.

Sessie 2: 
We bespreken de uitslag van een persoonlijkheidstest. Wat zijn jouw sterke punten en hoe komen die het best tot hun recht? Bij StudentLife proberen we het beste in elkaar naar boven te halen! 

Sessie 3:
We maken nader kennis met behulp van Soularium. Deze tool stelt een aantal prikkelende vragen aan de hand van foto’s. Soularium is één van onze favoriete tools en jij ontdekt snel genoeg waarom dat zo is.

Deelname aan deze drie sessies is geheel vrijblijvend. Je bent echter van harte welkom om betrokken te raken in een online coachingstraject waarin we proberen iets te betekenen voor mensen die op zoek zijn naar antwoorden op de grote vragen van het leven. Zowel de vragenlijst als Soularium komt in dat coachingstraject terug, dus je rolt er gemakkelijk in.

Praktische informatie

Datum:
Vrij in te plannen

Locatie:
Online 

Prijs:
Gratis

Meld je aan voor een online kennismaking