Coffee Club

Word lid

En steun studentlife

StudentLife gelooft in betekenisvolle gesprekken tijdens een kopje koffie. Van oprechte interesse en eerlijke vragen bloeien mensen op. Dit principe gaat verder dan de studententijd. Daarom start StudentLife de CoffeeClub. Een community van mensen die geloven in betekenisvolle gesprekken en willen investeren in StudentLife.

De CoffeeClub is een online community van mensen die hun geloof willen delen, op het werk, in de buurt en in de kerk. De verhalen en ervaringen die gedeeld worden inspireren en motiveren. Je ontvangt ook regelmatig input voor goede gesprekken en er zijn twee CoffeeClub ontmoetingen per jaar. Dit allemaal om jou toe te rusten en te inspireren voor betekenisvolle gesprekken, waar je ook van je koffie geniet.

De CoffeeClub is een besloten Facebook groep, zodat verhalen en ervaringen veilig gedeeld kunnen worden. Daarnaast delen we de mooiste momenten van de maand per email, zodat je niets hoeft te missen!

Door lid te worden van de CoffeeClub investeer jij in de ontwikkeling van StudentLife. Jouw kopje koffie wordt gedronken tijdens een persoonlijk gesprek over Jezus, een inspirerende conferentie of een praktische training in het delen van het evangelie. Op deze manier draagt jouw bakje gezelligheid ertoe bij dat iedere student Jezus persoonlijk kan leren kennen.

americano

Small coffee
9 / maand
  • Besloten facebookgroep
  • Jaarlijks twee ontmoetingen

Cappucino

Medium coffee
19 / maand
  • Besloten facebookgroep
  • Jaarlijks twee ontmoetingen

Macchiato

Large coffee
29 / maand
  • Besloten facebookgroep
  • Jaarlijks twee ontmoetingen

Word ook lid van de CoffeeClub!

1Persoonsgegevens
2Betaalgegevens