Over Studentlife

Home | Over Studentlife

Het is ons verlangen dat elke student in Nederland tijdens zijn of haar studie een goed gesprek heeft kunnen hebben over God, Jezus en geloof.

IMG_3580Dit hopen wij te bereiken door mee te bouwen aan communities rondom zingeving en levens- en geloofsvragen. In studentenhuizen door middel van Open Huis en op de campus door studenten te stimuleren om met elkaar in gesprek te gaan.

Met coaches, vrijwilligers en studenten werken we aan een mooie en zinvolle studietijd, waarin we elkaar helpen om te ontdekken wat geloven inhoudt en dit handen en voeten te geven. Waarom? Omdat Jezus ons inspireert om studenten te helpen zich te ontwikkelen tot authentieke en evenwichtige leiders. Zowel Jezus’ leiderschap en ethiek als zijn antwoorden op levensvragen vormen voor StudentLife de leidraad in de coaching die we geven en de community die we vormen. We hopen dat studenten de zin van het volgen van Jezus gaan inzien. Daarom zal er regelmatig een uitnodiging gedaan worden om het christelijk geloof te verkennen, maar dit is geen voorwaarde voor deelname aan onze activiteiten. Iedereen is daar vrij in.

De coaches van StudentLife zijn beschikbaar om studenten te helpen groeien. Ook organiseert StudentLife (internationale) conferenties, trainingen en trips.

We willen graag iets voor studenten betekenen. Op een ongedwongen manier willen we hen inspireren en met hen samenwerken om een positieve impact te hebben op de samenleving. Want die heeft heel hard evenwichtige, inspirerende en authentieke (geestelijke) leiders nodig.

StudentLife is onderdeel van Stichting Agape. Hier kun je zien waar er momenteel StudentLife communities te vinden zijn. 

Events

Check hier conferenties en missiontrips.
Events »

Vacatures

Stagelopen of werken bij Studentlife?
Vacatures »

Bidden

Schrijf je in voor de gebedsmail en bid mee!
Bidden »

Geven

Wordt CoffeeClub member en krijg er inspiratie voor terug.
Geven »